Henkell Rosé

Häromdagen fick jag veta att jag fott min första fasta anställning efter min avlutade utbildning. Det var den första intervjun jag var på och nu är jobbet alltså mitt. Jag kommer från och med den 16:e augusti arbeta som förskollärare på Ringens förskola i Tyresö. Det ska bli riktgt kul att börja jobba på allvar och för att fira korkade jag och sambon upp en flaska Henkell Rosé som jag köpt för en billig penning på finlandsbåten.


Detta är ett mousserande rosévin som även finns att köpa på systembolaget. Det är ett tyskt vin från Wiesbaden. Mycket lättdrucket och fungerar fint som en apertif eller som sällskapsvin.


Vinet kostar 69:- på systembolaget, men jag lyckades köpa det för 46:- på Birka Paradise. Sicket kap! Värt att prova!

Kram Karin

Ett svar to “Henkell Rosé”

  1. Jassu Says:

    Hejsan,
    tack för besöket på min blogg…! Ska faktiskt jobba fram en favoritlista på andra matblogg… länkar gärna till din matblogg! 🙂

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: