Recensera produkter

Jag har fått en förfrågan från en webshop som säljer bl a delikatesser om jag är intresserad av att recensera några av deras produkter. Jag tyckte att det lät som en jätterolig idé så jag nappade givetvis! Webshopen heter Alima.se och där finns lite av varje.

Produkterna kommer att skickas hem till mig och jag ska sedan använda dem i diverse matlagning och därefter utvärdera hur jag gillade dem. Spännande! Nu väntar jag med spänning på att produkterna ska trilla ner i brevlådan så jag får köra igång.

Jag återkommer om detta!

Kram Karin

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: