Karins Tips nr 4! – Få gratis presentkort på mat!

Såhär i slutet på månaden är det lite småsnålt med pengar. Då är jag glad att jag registrerat mig på Free-Food! Där får man presentkort som man sedan kan lösa in på Willys, ICA eller Hemköp. Det är ju helt suveränt!

Vill du också vara med? Klicka här!

Jag har dessutom, ÄNTLIGEN, lyckats få in en sökfunktion på min blogg. Många har frågat efter den funktionen och vad jag vet kan inte blogger erbjuda en sådan tjänst. Jag fick helt enkelt ordna det själv. Så håll till godo! Nu blir det förhoppningvis ännu enklare att hitta mina recept!

Kram Karin

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: