Lite bilder på nya huset

Nu har jag varit sjuk i en hel vecka och äntligen börjar jag bli frisk. Under tiden jag varit hemma har jag försökt fixa lite här hemma, så mycket jag har orkat. Har åtminstone fått upp lite gardiner. Här kommer då lite bilder på nya lyan, precis som jag lovade. Ni får ha lite överseende att allting inte är färdigt. Det är mycket som saknas, som gardiner, mattor, tavlor osv.

Till min lycka är vardagsrummet så stort att vi fick plats med ett matsalsbord! (Den fula hurtsen med skrivaren står inte kvar, utan ligger numera på soptippen)
sovrum3

vardagsrum1

Här är köket!
kök1

kök2

Här är allrummet på övervåningen
allrum

This is where the magic happens 😀 Jag skulle behöva lite tips på vad jag kan piffa upp sovrummet med för färg. Just nu är det ju mest svart och ek därinne. Vore skoj med nån fin färg. Funderar på turkos. Vad tror ni?
sovrum1

Det är svårt att ta fina bilder med min lilla kamera men det är iallafall ungefär det ser ut hemma hos oss just nu. Jag ska föresöka lägga ut lite bilder på utsidan och trädgården senare också 🙂

Annars trivs vi jättebra här ute på landet. Det är mysigt med ett hus i lite gammal stil och att sedan blanda det med lite modern inredning. Jag är inte så bra på inredning men jag gör så gott jag kan.

Inte så matigt inlägg idag kanske, men det kommer 🙂

Kram Karin

Etiketter: , ,

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: