En glad överraskning!

Jag var på jobbet igår för första dagen på en vecka. Det visade sig vara en miss för benet gör fortfarande jätteont och barnen klättrade på mig oavbrutet, vilket resulterade i att jag hade ännu ondare när jag kom hem. Nu är jag sjukskriven denna vecka ut också. Boooooring….

Fick dock en glad överraskning när jag gick ut och hämtade posten i förmiddags! För nån vecka sedan deltog jag i all hast i en tävling på Allt om mat´s hemsida. Vinsten var ett exemplar av Monika Ahlbergs julbok ”Monikas jul”. Jag vann! Imorse låg den i brevlådan och väntade.


Det är en jättefin julbok fylld med olika recept på allt ifrån mat till godis. Dessutom finns det mycket fina tips inför julen 🙂 Perfekt nu när julen står för dörren.

Någon gång ska väl även jag ha lite flyt! 😀

Kram Karin

Etiketter: , , , , , , ,

Ett svar to “En glad överraskning!”

  1. Helena S/Bara en kaka till Says:

    Åh, den här boken är jag sugen på att köpa. Jag får nog slå till på den!

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: