Baileys Coffee

God jul på er allihop! Jag hoppas att ni har haft en lika vit och fin jul som jag. Lugn och skön har den varit dessutom.
Jag och Adde har varit hemma i Örebro och firat jul med min familj. Det vankades god julmat, tomtar och klappar. Nu är jag dock trött på julmaten så nu ser jag istället fram emot nyårsafton då det vankas en riktig festmeny! Den är inte helt bestämd ännu så jag tänker inte avslöja innehållet riktigt ännu 🙂

Snön fortsätter att vräka ner här hemma, precis som den gjort under hela julhelgen. Det är jättemysigt tycker jag! När man har varit ute i kylan kan det sitta riktigt fint med en god varm drink. Jag och Andreas gjorde varsin Baileys Coffee och det var riktigt mumsigt vill jag lova!
Såhär gör man den:

Baily´s Coffee

4-6 cl Baileys
Nybryggt kaffe
Lättvispad grädde

Gör såhär:
Häll upp Baileys i ett värmetåligt glas eller i en kopp.
Ställ en sked i och fyll på med kaffe.
Toppa med vispad grädde, servera och njut!

Lätt som en plätt och underbart gott och värmande!
Ha nu en riktigt skön lördagskväll!

Kram Karin

Etiketter: , , , , , ,

Ett svar to “Baileys Coffee”

  1. Jessica Says:

    Baileys och kaffe går alltid hem. Även den nya Baileysen som är smaksatt med kaffe är så himla god.

    Skönt att höra att det inte bara är jag som spikat hela nyårsmenyn.

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: