Min trevliga nyårsafton 2009!

Då var 2009 slut och vi har kommit ända till 2010, som jag vet kommer bli ett kalasår. Jag hoppas att ni vill fortsätta följa min matblogg och inspirera mig mer tips och idéer.

Min nyårsafton var toppen. Vi hade besök av våra vänner Anna & Mats från Stockholm och eftersom Anna är en duktig fotograf fick hon äran att vara den som plåtade oss hela kvällen. Bilderna blev jättefina och ni ska få se smakprov på dem, jag lovar.

Här kommer iallafall bilderna på hur vår nyårsmiddag och dukningen såg ut.

Vi började med Västerbottengratinerade tunnbröd till drinken. Hur smaskigt som helst!

Nyårsdukningen.

Förrätten, som var Lyxig hummerbakelse

Varmrätten var Helstekt oxfilé med italiensk potatiskaka, kantareller och krämig savoykål

Till dessert blev det Operakällarens chokladmousse med nötcrisp. En riktig höjdare!

Till alla rätterna avnjöts givetvis också goda viner och konjak till desserten. En riktigt, riktigt god nyårsmiddag blev det!

Receptet på varmrätten kommer inom kort.

Hoppas att ni fick lika god mat som jag!

Kram Karin

Etiketter: , , , , , , , , ,

5 svar to “Min trevliga nyårsafton 2009!”

 1. Emmas Kök Says:

  Ser fantastiskt gott ut!

 2. Helena Says:

  Hej,
  hamnade på din sida av en slump när jag surfade efter recept och jag måste säga att du verkar vara en fantastisk kock! Jag befinner mig förtillfället i Taiwan där jag varit de senaste 4 månaderna utan kokmöjligheter och ett begränsat utbud av västerlänsk mat. Jag längtar verkligen efter att få komma hem och börja ”beta av” dina recept! /Helena

  • En Smak Av Karin Says:

   Vad roligt att du hittat hit! Jättekul att du gillar mina recept. Jag hoppas du får chansen att prova dem snart. Ta dock vara på matkulturen i Taiwan. Asiatisk mat är ju bland det godaste 🙂 Ha det så bra!

 3. sofie Says:

  Vilken lyxmiddag!!!

 4. izza83 Says:

  MMmm! Vad gott det såg ut! Härliga bilder också!

  Jag får ta och söka lite efter vårrullerecept här hos dig och se om jag hittar lite inspiration för att göra om mitt experiment!! 😀

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: