Skicka vidare!

För första gången ska jag vara med på Skicka vidare. Jag hittade det på Kardemumma gummans blogg. Det innebär att olika matbloggare skickar recept till varandra och så ska dessa provlagas och utvärderas på bloggen.

Det ska bli superspännande! Jag står som nummer sex på listan och ska få ett recept ifrån Krissan. Jag är galet nyfiken och ser fram mot att få prova ett av hennes recept!
Jag har själv inte bestämt vad jag ska skicka för recept ännu, men jag ska leta fram nåt riktigt smaskigt.Jag har också gjort en lista här till höger där jag länkar till några av de bloggar som jag följer. Där finns massor med goda recept och inspiration. Vill ni göra ett länkbyte är det bara att hojta till 🙂

Kram Karin

Etiketter: , , , , , , , ,

2 svar to “Skicka vidare!”

  1. Sara Says:

    Låter spännande! Ska bli kul att se vad du får laga ihop 😀

  2. Jessica Says:

    Jag ser verkligen fram emot att följa eran resa genom detta =)

    Ha en bra helg!

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: