Fredagsmys!

Äntligen är det fredag! Jag har haft så mycket att göra på jobbet de dagar jag varit på jobbet så nu är jag rätt slutkörd. Det är mycket som ska ordnas innan semestern. Men nu är det äntligen helg och vi har ordnat riktigt fredagsmys med lite bubbel och varsin halv krabba till förrätt.

Krabba är bland det godaste skaldjur jag vet, så när jag stod där vid fiskbilen för att köpa färsk fisk till middagen kunde jag inte motstå den där stora, röda krabban och det praktiskt taget stod mitt namn på. God var den dessutom, utom dess like! Allra bäst smakar den färsk och helt utan tillbehör i mitt tycke!

Hur myser ni på fredagskvällen? 🙂

Kram Karin

Etiketter: , , , , , , ,

3 svar to “Fredagsmys!”

 1. Anki Says:

  Bubblor och krabba, jo jag tackar jag… så smarrigt det låter. Här blev det tacos, maken fick bestämma och han brukar rösta på det.
  Ha en härlig helg! Kram Anki

 2. Daniella - BakeCake Says:

  Oj så gott! Krabba är ju så otroligt gott!

  Missa inte första tävlingen för månaden som har startat nu! Du kan vinna ett fullproppat paket fyllt med formar från Kalasform! Skulle vara jätte roligt om du deltar! Ha det bra! Kram Daniella – BakeCake

 3. Camilla K Says:

  Mmm så gott. Tror knappast det finns något godare än skaldjur!

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: