Tacorulle

Hua vad varmt vi har det! Över 20 grader redan kl 10 på förmiddagen. För mig är det skuggan som gäller när det är såhär varmt för jag blir röd som en kräfta annars 🙂 Men det är härligt ändå med värmen så gnälla tänker jag inte göra!

Lite lättare mat är att föredra i värmen tycker jag.  Gärna någorlunda kall eller ljummen dessutom. Igår till lunch blev det en god Tacorulle.

Jag fyllde den med köttfärs stekt med tacokrydda, sallad, gurka, tomat, majs rödlök, salsasås och guacamole.
Riktigt gott i sommarvärmen!

Kram Karin

Etiketter: , , , , , , ,

3 svar to “Tacorulle”

  1. Sofie Mumsfillibaba Says:

    Kan meddela att moln skuggar solen här i götet idag. hoppas den kommer tillbaka imorrn. Känns helt ok att jobba idag…

  2. Karin W. Says:

    Nej, jag vill inte heller gnälla över värmen. Det är speciellt ljuvligt när kvällar och nätter är varma. Man borde inte sova… Den gångna vinterns snömängd och kyla har jag fortfarande i färskt minne. Då fanns det anledning att gnälla. Men matlusten, framför allt lusten att laga mat i sommarvärmen, försvinner för mig. Det är lite trist.

  3. Anki Says:

    Visst är det skönt med sol och värme men jag får påminna mej själv att inte gnälla över värmen, flera gånger om dagen… Sen ska man ju vara glad att man har det jobb man har dagar som dessa, eller hur?

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: