Kycklingburgare

Idag gick jag till jobbet igen efter att ha varit hemma två dagar med min onda tumme. Den känns lite bättre nu, men jag får fortfarande gå på värktabletter och kan endast använda den högra handen. Trots det är det skönt att vara igång igen!

Jag började dock tidigt och slutade hyffsat tidigt så när jag kom hem och hade grejjat lite var jag supertrött. Tänkte lägga mig och slumra i nån halvtimma för att inte behöva gå och sova redan vid åtta ikväll. Det gick dock mindre bra eftersom vi har snickare utanför fönstret som håller på att fixa vår fasad. Det blev inget sova för lilla Karin inte… Attans!

I dag blev det riktig skräpmat till middag – fast hemlagat denna gång. Jag inbillar mig att det är liiiite nyttigare än att köpa på någon snabbmatskedja i allafall 😉 Det vankades hemmagjorda kycklingburgare med pommes. Riktigt gott!

Jag köper ofta Max´s Frisco-bröd när jag ska göra hamburgare hemma för jag tycker dom är överlägset godast. Tillsammans med en dubbelpanerad kycklingfile, lite vällagrad ost, rödlök, tomat, saltgurka, sallad och Hellman´s majonäs blev det en sjukt god burgare måste jag säga!

En riktig slapparmiddag! Det lär dock inte bli någon vana 🙂

Kram Karin

Etiketter: , , , , , , , , ,

2 svar to “Kycklingburgare”

  1. Kryddburken Says:

    Hemmagjord skräpmat är inte fy skam!! Ser GOTTTT ut!! *hungrig*

  2. Mårtenssons kök Says:

    Absolut är det så att hemlagat inte kan betraktas som skräpmat, tycker vi! Har faktiskt aldrig tänkt på att fixa till hamburgare av kycklingfilé, men det måste vi ju oxå prova!

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: