Ibland blir det genvägar…

Idag var jag supertrött när jag kom hem från jobbet. Egentligen borde jag inte vara det eftersom det är höstlov och många av barnen på förskolan är lediga denna vecka. Kanske är det för att starten på hösten varit väldigt intensiv och det är först nu man kunnat koppla av lite på jobbet. Skönt på ett sätt, samtidigt som jag tycket det är roligt att ha mycket att göra.

Hur som helst var det en sån där dag då jag kom hem och bara ”Nej, idag vägrar jag stå framför spisen. Jag vill bara ha maten serverad!”. Ja, tro´t eller ej men till och med jag har sådana dagar 😉 Ikväll beslöt vi oss iallafall för att det skulle bli hämtmat från kinakrogen till middag ikväll.

Den här gången blev det friterade räkor med currysås, wokad kyckling med grönsaker och wokad fläskfilé i ostronsås. Allt var supergott även om fläskfilén var lite i starkaste laget för lilla mig 🙂

Vad brukar ni äta när ni får den där känslan att ni helt enkelt inte orkar laga mat?

Kram Karin

Etiketter: , , , , , , , ,

5 svar to “Ibland blir det genvägar…”

 1. Mårtenssons kök Says:

  Kinamat, mums. Det blir det faktiskt för vår del oxå när vi inte orkar, även om det inte händer alldeles för ofta. Annars tar Anki gärna sushi och Håkan stark Thaimat.

 2. Jenny. Says:

  Hm jadu det brukar väl bli en god macka, gröt eller bara yoghurt.
  Ha en skön kväll !!

 3. Jenny. Says:

  Sv: Visst var de !! Synd bara att man har en bit till IKEA. Brukar lura med sambon genom att erbjuda honom köttbulle-lunch. ;0).
  Ha en skön kväll !!

 4. Sofie / Mumsfillibaba Says:

  Inte så förtjust i kinamat men gärna thai eller sushi. Det sistnämnda har jag en restaurang i samma hus men blir oftast när jag är själv eftersom min sambo inte är så förtjust i sushi. Pizza blir det ytterst sällan.

 5. Linda - Cupcakefluffan Says:

  Vilken härlig blogg du har, så mycket gott, perfekt när man inte kan komma på vad man skall göra till middag, gör gärna ett länkutbyte
  Kram Linda

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: