Köttbullsmacka med rödbetssallad

Då har jag åkt på en sväng av en jobbig halsinektion. Jag är så trött på att vara sjuk nu, men jag hoppas att den här omgången går över riktigt fort för jag har massor att göra på jobbet före jul.

Igår var en riktig slappardag här hemma och vi gick upp sent. Jag tror klockan var framåt tolv innan vi masade oss upp ur sängen. Sååå skönt med en riktig sovmorgon! Frukosten hoppade vi över och istället blev det en stadig brunch i form av en nygräddad baguette fylld med rödbetssallad, hemlagade köttbullar, saltgurka och tomat.

Så himla gott! Den stod man sig på ett bra tag vill jag lova 🙂 Det är lyxigt att göra dessa ”köpesmörgåsar” hemma ibland för då kan man ju stoppa i precis vad man vill! Köttbullarna var givetvis mina egna hemlagade julköttbullar med kryddpeppar i. Jag använder detta recept och tillsätter kryddpeppar efter smak. Mums!

Nu ska jag kurera mig med alvedon och en varm filt i soffan.

Kram Karin

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

4 svar to “Köttbullsmacka med rödbetssallad”

 1. Mårtenssons kök Says:

  Men det var några envisa baskelusker du fått, hoppas alvedonen och filten hjälper.
  Krya på dej!

 2. Linda - Cupcakefluffan Says:

  Den där smörgåsen hade sambon gillat 🙂

 3. charlotta Says:

  ååååååååh! rödbetessallad är något av det godaste jag vet!

 4. Helena Ljunggren Says:

  Rödbetssallad, snart är det dags!! Endast runt jul tillåter jag mig själv att äta rödböetssallad för skulle jag äta det året om hade jag förätit mig på det direkt och det vill jag inte. Det är något av det bästa jag vet. Något som är ännu godare än köttbullar till är vanlig prickikorv, det slår precis allt 😀

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: