Vintips – Villa Puccini

Idag har jag varit hos sjukgymnasten med min onda ljumske. Jag hade bett om en läkartid egentligen men sköterskan trugade och tyckte att en sjukgymnast vore bättre. Jag fick göra diverse olika gymnastiska övningar innan han till slut kunde konstatera att det var något med en muskel i ljumsken. Smart kille det där, det hade jag räknat ut för längesen 😉
Vidare remitterade han mig till en läkare (varför hade jag inte kunnat få komma till läkaren direkt för, som jag bett om??). Så nu hoppas jag att jag kan få någon hjälp hos läkaren så jag kan börja jobba igen. Håll tummarna! 🙂

Hur som haver tänkte jag bjuda er på ett litet snabbt vintips såhär på måndagskvällen. Kanske något att vardagslyxa med imorgon kväll eller så? Vi drack det här vinet i helgen och det var fantastiskt gott!

Vinet heter Villa Puccini och är ett Italienskt vin från Toscana. Det har nummer 32417 på Systembolaget och kostar 85:- för 75 cl. Det finns även en mindre flaska på 37,5 cl för 49:- om man bara vill ha litegrann. Det faller mig ypperligt i smaken och passar utmärkt till både nöt och lamm. Rekomenderas varmt alltså!

Ha en fortsatt skön måndagskväll!

Kram Karin

Etiketter: , , , , , , , ,

2 svar to “Vintips – Villa Puccini”

 1. Mårtenssons kök Says:

  Tack Karin, ja just nu är det mycket kämpande.

  Det är verkligen ett gott vin, det har runnit ner i våra strupar vid mer än ett tillfälle.

  Kram, Anki o Håkan

 2. Emmy Says:

  Känner igen namnet, men inte flaskan. Men jag tar tacksamt emot vintips.
  Ja, vägen till rätt instans inom vården kan vara onödigt krokig ibland…

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: