Godaste mellanmålet: Frukt!

Jag börjar bli riktigt deppig och nere av att gå här hemma hela dagarna och bara ha ont så fort jag rör mig. Bara att gå till toaletten är en riktigt smärtsam kamp. Jag pratade med jobbet idag och hör hur de planerar verksamheten och olika inköp de ska göra. Jag vill ju också vara med! Jag vill också få bidra, få ha inflytande och vara delaktig. Så just nu känns det riktigt tungt… 😦
Det är också väldigt frustrerande att smärtan inte avtar. Om jag åtminstone kunde se att det gick åt rätt håll, men de senaste två dagarna har jag haft ondare än på länge och fått äta smärtstillande regelbundet. Usch vad gnällig jag låter nu, men det känns lite hopplöst. Jag behöver peppning!

På gott och ont så har även aptiten avtagit ganska drastiskt också nu när jag bara är hemma och knappt rör mig alls. En stadig frukost, lite frukt och en lätt middag är väl det jag får i mig. Inte för att det gör något om några kilon trillar av 😉 men det känns trist när aptiten försvinner för då blir jag heller inte så intresserad av att laga någon kul mat.


Det som fallit mig bäst i smaken på sistone är en massa färsk god frukt. Idag har jag smaskat på en halv ananas och det känns fräscht och gott. Ett både nyttigt och gott mellanmål! Tur att man har smak för det åtminstone 🙂

Varje dag har jag också min trogna följeslagare Sushi som älskar att ligga på mig och kela när jag tittar på film om dagarna. Skönt med lite sällskap 🙂

Ikväll blir det nog faktiskt pizza till middag. Jag har för ont för att stå vid spisen ikväll. Men pizza är ju gott 🙂

Kram Karin

Etiketter: , , , , , , , , ,

4 svar to “Godaste mellanmålet: Frukt!”

 1. I Nadjas kök Says:

  Jag vet inte riktigt vad som har hänt dig, men jag hoppas du mår bättre snart. Måste också få säga att din katt ser så fin ut när den myser så där.

  O ja, pizza är alltid gott 😀

 2. Mårtenssons kök Says:

  Vilket kul namn ni har på er katt. Önskar vi oxå kunde ha katt med eftersom Håkan är superduperallergisk så går det inte:(
  Hoppas verkligen det blir bättre med din muskel så du kan komma igång igen, tråkigt att inte kunna göra något. Inte ens laga mat…

  Krya på dej-kramar från,
  Anki o Håkan

 3. Emmy Says:

  Usch och fy. Jag skickar en bamsestyrkekram. Kan trösta dig med att på många arbetsplatser härjar vinterkräksjukan. Så ibland är det bra att vara hemma. Fast jag önskar ju att du slapp det onda. Kissen påminner om min Tarzan som for till katthimlen för ett par år sedan. Försöker bearbeta min man om att vi ska skaffa en ny.

 4. Linda - Cupcakefluffan Says:

  Hoppas du blir bättre snart, fast frukt är alltid så gott, äter en hel del frukt varje dag och imorgon blir det fruktsallad, vi har en kisse med, en ragdollkatt som heter Noblesse

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: