Plankstek Black & white

Igår var jag och min syster ute och flängde en sväng på stan. Kikade på lite barnkläder och leksaker till bebisen. Det finns ju så mycket fint! Jag var riktigt trött när jag kom hem. Jag har börjat få ont i ryggen när jag går lite längre sträckor nu så det är kämpigt. Men det är ju inte så lång tid kvar på graviditeten i alla fall, så det är bara att stå ut till vårt lilla underverk kommit! 🙂

Igår kväll blev plankstek Black & white till middag. Dvs fläskfilé med bearnaisesås och oxfilé med rödvinssås. Sååå gott tillsammans med ett gratinerat potatismos!

I eftermiddag ska vi åka till Norrköping och äta på Pizza hut! Vi upptäckte härom dagen att de öppnat en ny restaurang där, och eftersom det inte finns här i Linköping så blir det en tur dit. Pizza Hut är verkligen något jag saknat sedan jag flyttade från Stockholm. Godare pizzor finns ju inte! 😛

Till kvällen blir det mys i soffan och kika på Melodifestivalen såklart!

Kram Karin

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

6 svar to “Plankstek Black & white”

 1. Lotta, mamma till Lucas Says:

  Åhh, vad det såg gott ut!!!

 2. Linda - Cupcakefluffan Says:

  Så mumsigt det ser ut

 3. sockerdrommar Says:

  Åh vad gott! Rejäl mat, det var jag också sugen på under min graviditet.

 4. Emma Says:

  Jag har faktiskt aldrig ätit en klassisk black & white. Skandal 🙂

 5. Fridas kök Says:

  Mmm, plankstek vad gott! Det var alldeles för längesen som vi åt det. Får nog bli till helgen!

 6. Parinita Master Says:

  Neat blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog shine.
  Please let me know where you got your theme.
  Kudos

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: