Tokbillig shopping!

Idag skulle jag och Andreas till Försäkringskassan efter att Andreas slutat jobbet. Vi hade bokat tid med en tjej som skulle hjälpa oss att gå igenom en del information gällande föräldrapenning och föräldraledighet.

Vi hade lite tid innan mötet så vi beslöt oss för att åka till en second hand butik här i stan för att se om de hade några roliga barnsaker. Det brukar ju inte vara så fasligt dyrt, om man nu skulle hitta något som faller en i smaken tänkte vi.

Väl inne i butiken hittade vi två söta bodys, en vit med en nalle där det står ”New arrival” och en röd- och vitrandig från L.O.G.G. Båda kostade 15:- styck så det var ju klart överkomligt.

På vägen till kassan gick vi dessutom förbi en helt underbart söt liten Bollibompa-drake som jag naturligtvis inte kunde motstå, så han fick också följa med till kassan.

Väl vid kassan visade det sig att det var 75% rabatt på alla barnkläder (!!!) så för hela kalaset betalade vi bara 13 kronor. Inte så pjåkigt fyndat måste jag säga! Jag var tämligen nöjd när jag knallade ut därifrån 🙂

Väl på Försäkringskassan fick vi iallafall all hjälp vi behövde. Vi träffade en jättetrevlig tjej som förklarade både en och två gånger hur allt skulle gå till. Det är ganska mycket att ta in när man bara har 6 veckor kvar av graviditeten så det fick bli lite av en intensivkurs.
Nu tror vi iallafall att vi har rätat ut de flesta frågetecknen så nu ska det nog gå bra!

Jag återkommer senare med kvällens förrätt 🙂

Kram Karin

Etiketter: , , , , , , ,

4 svar to “Tokbillig shopping!”

 1. Linda Says:

  Oj, går nog inte att få det billigare! Försäkringskassan är inte helt enkel att komma underfund med, har snart varit förälder i ett år och har fortfarand inte full koll på deras system..

 2. Fia Says:

  Guu så billigt!

 3. Emmy Says:

  Det är så roligt att shoppa till lilla bebisen.
  Föräkringskassan är lättast att hantera på nätet, det går också smidigast om man vill ha sina penga i tid (för det vet man aldrig om man får…) Man måste då ha en e-legitimation, men det har du kanske sedan tidigare om du deklarerat på nätet. På FK-hemsida ser du precis hur många dagar du har tagit ut och har kvar. Kan göra kalkyler på hur mycket pengar du får ut beroende på hur många dagar du tar ut.

 4. Emma Says:

  Det var väldigt billigt! Och fina saker! 🙂 Jag har försökt lära mig om föräldraledighet etc. men det verkar himla svårt…

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: