Tävlingsdags!

Då var det dags för en liten tävling här på bloggen!

Det som ligger i potten är ett presentkort på hela 500:- från Whiteaway.se! Detta kan du sedan shoppa upp på deras website där det finns produkter för matlagning, hårvård, köksredskap, mm.

Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar här på bloggen och motivera varför just du ska vinna, samt länka till min blogg i ett inlägg på din blogg (om du har en). Lätt som en plätt!

Tävlingen pågår till och med Söndagen den 23/10 då jag väljer ut den bästa motiveringen, och därmed vinnaren av presentkortet!

Lycka till!

Kram Karin

12 svar to “Tävlingsdags!”

 1. Katarina Says:

  Jag ska snart flytta till hur från en pytteliten lägenhet så jag kommer att vara tvungen att köpa en hel del vitvaror.

 2. Lisette Says:

  Jag skulle gärna vilja vara med att tävla så att jag kan köpa något fint åt min lillebror som är student och inte har råd med särskilt många köksprodukter. Mvh Lisette,

 3. Eleonore Says:

  Av rent egoistiska skäl vill jag vinna för att jag älskar mat och shopping:-) Vad kan vara bättre än 500 spänn att handla köksgrejer för;-)

 4. Eleonore Says:

  Länkar inte vidare till min blogg,men har skrivit in dig i mina bloggfavoriter på vänstersidan i min blogg:-)

 5. Jossan Says:

  Är en ganska nybliven två-barnsmamma till en son född 8/4-11 och en son född 9/1-09. Har följt din blogg sen typ jan-11, tyckte det var så spännande eftersom vi fick barn typ samtidigt.
  Dessutom gillar jag dina smarriga recept. (Bor även i mjölby:)
  Livet som tvåbarns-mamma är jätteskoj men oxå ganska tufft emellanåt, så det skulle det kännas underbart att få vinna och unna sig något till sig själv, då det inte blir så ofta längre:) Barnen kommer alltid som oftast i första hand:) Tack för inspirerande matblogg!

 6. Ewa Says:

  Jag älskar att baka och experimentera i köket. Jag bakar allt vårt matbröd. Och otaliga pajer och sockerkakor också. Ugnen och min assistent är mina bästa redskap och vänner i köket. Men nu har assistenten sagt upp sej-den skrek vilt i högan sky. Sen sa den tack och adjö och packade och drog iväg till sällare jaktmarker.. Så nu känner jag mej ensam och övergiven, för min kompis sen 25 år svek mej.. Så jag skulle bli jätteglad om du ville bidra till en ny kompis till mej.. Hoppas du har en härlig höst! Kram Ewa

 7. Monika Gustavsson Says:

  Hjälp min matberedare är sönder, behöver verkligen en ny. Min älskade matberedare har gjort sitt. Jag älskar att laga mat och baka och utan denna maskin är jag vilsen. Som glutenintolerant är den ett måste då jag bakar mycket med nötter och ägg, den gör allt lättare. Nu när julen snart är här så behövs den också till all god mat som ska lagas. Hoppas jag vinner presentkortet hos White Away.se så en ny beredare kan införskaffas!

  vh
  Mamma Monika

 8. Jenny Says:

  Jag har ingen blogg men vill gärna tävla ändå 🙂 Jag skulle vilja vinna presentkortet eftersom jag suktat efter en matberedare som klarar att fixa deg förutom det vanliga i flera år nu. Jag har alltid sagt att vi skulle äta mer matpajer (finns det något godare?) om vi hade en maskin som hjälpte till med degen som ju faktiskt är riktigt tråkig att göra. Min man är rätt trött på att jag alltid sätter honom på att göra degen. Trots alla hintar till honom så står det aldrig något stort hårt paket och väntar på mig, varken på födelsedag eller julafton. Jag har hintat i närmare fem år nu tror jag. När vi nu firar vår första bröllopsdag nu den 30/10 så tänkte jag att det vore ju faktiskt en perfekt present till mig själv (oss) att skaffa en bra matberedare. Är föräldraledig med vår son på nio månader och min tid som ”hemmafru” närmar sig sitt slut med jobb, universitet och förskola och något som underlättar i köket när vardagen kommer tillbaka då är ett stort plus i kanten.

 9. Kerstin Says:

  Jag har inte heller någon blogg, där jag kan länka till din blogg, men jag skvallrar flitigt om den för nära o kära, eftersom den är så bra! Men jag tävlar gärna ändå! Jag vill gärna vinna för att jag tycker om att laga mat och baka framförallt. Tycker att det är trevligt med köksredskap av god kvalite´ och med bra funktioner. Kort o gott!

 10. Cathrin Says:

  Åh, jag vill hemskt gärna vinna för att kunna köpa en ny stavmixer. Jag har lyckats snöa in på att testa raw food, och för att kunnda göra de flesta saker där behövs en riktigt bra mixer! 🙂 Och det låter ju så spännande med cashewgrädde och valnöts- och kokosfudge? 🙂

 11. Markus Says:

  Fyller snart år och då hade det ju varit perfekt med 500:- på whiteaway.se att handla för!
  Har ingen blogg.

 12. Viktoria Hård Says:

  Jag gick in och kollade på hemsidan, med tankarna på en dammsugare. Som nyinflyttad student saknar jag en sådan, fruktansvärt opraktiskt och ovuxet. Men så såg jag glassmaskinen! Dammsugaren är bortglömd, jag behöver få göra egen glass! Hur har jag kunnat leva hela livet utan en sådan? Om jag vinner ska jag ändå ta det vuxna beslutet och köpa en dammsugare (Ha! Givetvis blir det glass för hela slanten…).
  Tyvärr har jag än så länge inte fått igång någon egen blogg så jag kan inte tipsa 😦

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: