Årets kock 2012!

Uj uj uj, det höll jag helt på att missa! Jag satt och spelade poker som bäst när jag kom på att Årets kock 2012 håller på för fullt. Det kan jag ju verkligen inte missa! I år sänder de tyvärr inget sammandrag på TV utan man får följa tävlingen live här! In och kika med er om ni inte gör det redan 🙂

Hejja alla duktiga kockar!:-D

Kram Karin

Ett svar to “Årets kock 2012!”

  1. sofie mumsfillibaba Says:

    Tack för tipset! Tycker det var lite mycket Stockholmskockar iår…

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: