Hemmagjord sushi

Vi hade ju barnvakt från igår tills i eftermiddags av Selmas farmor och farfar eftersom vi hade en sån tuff natt igår. Det var helt underbart att få sova hela natten i natt och dessutom inte behöva vakna förrän klockan var halv tolv! Snacka om lyx för två småbarnsföräldrar! 😀
Så idag är vi sååå utvilade och startade dagen med färskbakad baguette med ost och skinka samt en cappuchino. Inte så dumt kan jag säga!
Dessutom hann vi göra en ordentlig omgång sushi innan lilltrollet kom hem.

Det är ju sååå gott med sushi och jag har blivit totalt beroende. Tur att jag kan göra sushi själv, annar hade det blivit vansinnigt dyrt!
Här hemma föredrar vi antingen maki-rullar med crabsticks, gurka och avocado, eller californiarolls med samma fyllning eller till sist avocado nigiri-sushi. Sååå gott! Lax är vi inte så förtjusta i så det har vi hoppat över faktiskt.
Recept på våra sushi hittar ni här!

Hoppas ni alla haft en skön söndagskväll!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

3 svar to “Hemmagjord sushi”

 1. Linda-matstugan Says:

  Men, sushi har jag aldrig vågat göra. Kanske testa nu! Såg kanongott ut. Ps. tårtbotten till min Hello Kitty tårta kommer från din tårtbotten i långpanna då du gjorde tårta till dopet. Den verkade så otroligt bra. Jag länkar till dig då jag lägger ut receptet. Den blev toppengod, så tusen tack för receptet!

  • En Smak Av Karin Says:

   Klart du ska testa sushi! Det blir billigare (och godare) i längden! 🙂 Vad kul att du testade tårtreceptet och det blev bra! Har haft en del som testat det men som misslyckats. Nu verkar det inte som om det var mitt fel i receptet iallafall! Jag kommer då använda det fler gånger för hos oss funkade det kanon! 🙂 Kram Karin

 2. Emmy Says:

  Jag måste ge mig på att göra egen sushi. Det är ju så gott. Vi brukar bjuda hem oss själva till ett par vänner när vi får abstinens för de gör egen. Kanske dags att bjuda igen 🙂

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: