Pipplig bebis och grillat!

Nejdå, jag har inte försvunnit! Jag är kvar i allra högsta grad men har haft lite att stå i de senaste dagarna så bloggen har hamnat lite i skymundan.
Selma har varit sjuk i några dagar och varit en riktig knä-bebis där bara mamma och pappa duger. Helst ska vi bära runt på henne dygnet runt, men det går ju inte. Hon är fortfarande hängig och inte alls sig själv på dagarna men jag hoppas att det är lite på bättringsvägen iallafall eftersom hon börjar få tillbaka lite aptit, lilla hjärtat 🙂

Dessutom har min mamma varit här från Örebro i några dagar och hälsat på. Igår blev det smarrig grillning, ja det har faktiskt varit grillat en hel del under helgen och början på veckan. Här är en av kvällarnas grilltallrik; grillad entrecote, klyftpotatis, sparris champinjoner och pepparsås! Inte dumt alls 🙂

Här körde jag med färdig pepparsås för jag tycker den är god faktiskt. Knorr ska det vara, den är godast. Ibland funkar det med genvägar också 😛

När jag väl satt igång grillsäsongen på allvar så kan jag knappt sluta. Nu har jag ju flera av Santa Marias produkter att fortsätta testa också! Jag kan varmt rekommendera deras Sweet pineapple glaze. Supergod på fläskkött och grillad kyckling! Mums! 🙂

Har ni kommit igång med grillningen än mina vänner? 🙂

Kram Karin

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Ett svar to “Pipplig bebis och grillat!”

  1. Anna Says:

    Årets första grillning (för mig) hos mamma och pappa i söndags – underbart!! Oj, vad jag önskar att jag inte bodde på nionde våningen utan balkong nu i grilltider 🙂

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: