Har ni odlat något i år?

Jag skulle verkligen inte vilja påstå att jag har gröna fingrar., men sedan vi flyttade till en lägenhet på landet med egen trädgård så har jag börjat gilla att påta i trädgården mer och mer faktiskt.

Vi har tidigare inte haft något trädgårdsland, men i år rev vi upp en ful buske som vi hade i trädgården som fick ge plats för ett lagom stort trädgårdsland. Amatörer som vi var ploppade vi ner frön av alla möjliga slag. Det var bland annat morötter, sallad, rädisor, potatis, dill, persilja och gräslök.

Dillen har kommit riktigt bra, likaså potatisen och även rädisorna. Igår var jag ute och skördade våra rädisor! Det är som att hitta guld när man drar upp de där röda små bollarna ur jorden. Underbart gott smakade de också! Lyckan är total över att ha lyckats odla något från scratch! 😀

Såhär fina blev de första rädisorna!

Nu håller jag tummarna för att resten också kommer att ge fina resultat så småningom 🙂

Senare i veckan kommer ett inlägg där jag ska använda dessa små godingar i ett recept! 🙂

Kram Karin

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: