Kräftkalas på tu man hand!

Usch vad sommaren regnar bort här i Östergötland! Jag borde ju egentligen inte klaga eftersom jag är mammaledig fortfarande och är hemma varenda dag, men det hade ändå varit trevligt med lite sol mellan skurarna. Förhoppningsvis kommer snart sommarvärmen hit också snart! 🙂

Idag åkte Selma hem till farmor och farfar. De var lite sugna på att ha henne över natten en sista gång innan de börjar jobba i nästa vecka. Här hemma har vi hunnit tvätta lite, storhandla, fixa och dina lite. Man får ju en hel del gjort när inte söta Selma är med och ska ”hjälpa till” 😉


Mums!! Goda kräftor! 🙂


Andreas hugger in på kräftorna!

Kvällen har vi faktiskt spenderat i skaldjurens tecken eftersom vi fick fatt på två fina paket kräftor när vi var och handlade. Inte dumt alls säger jag som är minst sagt kräfttokig! 😀 Till min stora förtjusning har jag fått med Andreas på samma tåg så här har vi gottat oss en lång stund med varsitt eget paket kräftor. Såååå gott! 😀  Alla tillbehör var överflödiga ikväll. Ett paket kräftor räcker gott till mig iallafall 😛

Nu blir det att hänga en maskin tvätt och sedan blir det filmhäng i soffan för hela slanten. Härligt!
Imorgon kommer lilla busan hem igen så då blir det ny fart i stugan. Dags att ladda batterierna! 😀

Kram Karin

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

2 svar to “Kräftkalas på tu man hand!”

  1. Jenny Says:

    Ja, det är ju såååå gott med kräftor! Är tyvärr ensam om att tycka om det här hemma (sonen på 1,5 år har inte provat än) så det blir alldeles för sällan. Men vad gott när det väl sker. Har bakat minivästerbottenpajer som jag gräddat i min muffinsplåt till (med aioli vis sidan av), alldeles perfekta i storlek och så får jag ju alla för mig själv 🙂 Räcker under flera dagar! Hoppas verkligen att sonen gillar, snart dags för kräftor tror jag 🙂

  2. Emmy Says:

    Vi åt upp ett paket kräftor som skräpade i frysen till EM-finalen. Efter det var jag ännu mer sugen på kräftor, men då fick jag inta fatt på några i affären 😦 Jag måste verkligen ha skaldjursfrossa någon kväll.

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: