Rapsköttbullar från Scan

Jag lägger in ett snabbt litet inlägg här eftersom vi är mitt uppe i att packa. Vi ska åka hem till Örebro och hälsa på min familj i några dagar så när Selma slutat förskolan för dagen så åker vi. Det ska bli trevligt att komma bort ett slag 🙂

Jag har ju turen att ha svärföräldrar som jobbar på Scan och därför brukar jag och Andreas få prova lite nyheter därifrån ibland. Den här gången fick vi en hel påse full med Scans nya rapsprodukter från charken. Det var varmkorv, falukorv och köttbullar.


Jag är inte mycket för att köpa färdiga köttbullar utan gör dem helst själv så jag var väl inte direkt eld och lågor när vi skulle äta dem till middag här om dagen. Dessutom var färgen på köttbullarna före tillagning lite grådaskig och de såg riktigt trista ut.


Kritisk som jag var innan jag smakade blev det en stor överraskning när köttbullarna faktiskt var riktigt goda! De påminde faktiskt riktigt mycket om hemmagjorda köttbullar och när man väl hade stekt dem så fick de en trevlig färg dessutom 🙂

Så om jag någonsin ska äta köpta köttbullar så är det definitivt den här sorten det får bli!

Kram Karin

Etiketter: , , , , ,

4 svar to “Rapsköttbullar från Scan”

  1. Lovisa Says:

    Jag blev din hundrade följare på bloglovin 🙂 Hittade hit via kryddburken och din blogg faller mig precis i smaken! Ska bli kul att börja följa den!

  2. milla Says:

    Vad kul att du kommer till staden där jag bor 🙂

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: