TÄVLING! Vinn Estrellas nya ostbågar!

Här kommer nästa tävling!  :-D

Utöver de nya chipsen som Estrella lanserat har de även börjat med ostbågar! Ostbågarna smaksätts med engelsk cheddar respektive svensk prästost och innehåller endast naturliga ingredienser. Genom att använda smakrik ost behöver det inte tillsättas några smakämnen, smakförstärkare eller jästextrakt. Det låter väl kanon? 😀estrella_ostbagarI den här tävlingen kan du vinna 18 påsar ostbågar i valfri smak!

För att vinna gör du såhär:
* Gilla En Smak Av Karin på Facebook (Det gör du här!)
* Gilla & Dela inlägget om den här tävlingen på din Facebooksida (Du hittar inlägget på En Smak  Av Karins facebook-sida)
* Motivera här nedan i kommentarsfältet VARFÖR just du vill vinna och VILKEN SMAK på ostbågarna du vill vinna (Cheddar eller Präst)!

Tävlingen slutar om en vecka, dvs lördagen den 2/2 kl 18:00.
Då dras en vinnare som vinner 18 påsar Estrella Ostbågar i valfri smak!

OBS! Glöm inte att skriva din mail-adress så jag kan kontakta dig om just du vinner!

Lycka till!

Kram Karin

Etiketter: , , , , , , , ,

48 svar to “TÄVLING! Vinn Estrellas nya ostbågar!”

 1. Titti skarp Says:

  hej
  vill vinna cheddar verkar vara i min smak gillat och delat hoppas på tur
  Titti skarp

 2. Annelie Flemström Says:

  Åhh jag vill vinna den med prästost!
  Älskar riktigt lagrad prästost och hur smaskens vore det inte att få äta det som ostbåge med ett glas rött en lördagkväll!

 3. Jessica Sundberg Says:

  Jag vill vinna cheddar! Ostbågarna ska min mamma få som älskar ostbågar över allt annat, förutom mig och mina barn då som hon förhoppningsvis äkskar liiiite mer 🙂

 4. Carina Gerdin Says:

  Hej!
  Jag är med 🙂 Gillar & delar vidare till min fb.sida (Carina Gerdin). Jag vill vinna Ostbågar med Cheddar-smak, jag ÄLSKAR ostbågar, har alltid gjort det sen jag var liten…kan inte få nog helt enkelt.
  Kram Carina

 5. Britta Högström Says:

  Tänk att aldrig ha slut
  på mums ett sånt njut!
  Tänk att få bjuda på det bästa
  det slår det mesta, bara att festa!

  Men vilken är bäst
  Cheddar eller Präst?

  Omöjligt att välja
  måste provsmaka innan jag kan förtälja.

 6. Susanne Says:

  När jag var liten fick man en krona i veckopeng,
  så varje lördag var det iväg till Konsum en sväng.
  För då var det dags för ostbågar ……givetvis,
  för det är ju bara godast, på alla sätt och vis!!

  Än idag är det min absoluta favorit,
  så visst hoppas jag på att 18 påsar med Cheddar..hittar hit! 😀

  Delat vidare…..

 7. Anette Werlemalm Says:

  Jag bara älskar ostbågar gillar starkt att det kommer en ny sort 👍

 8. Lena Myhrberg Says:

  Jag vill vinna med prästost o sen fredagsmysa med familjen innan karln åker bort ett halvår.

 9. Renate Wretefelt Says:

  Hej, jag vill delta i tävlingen! Gillar/delar från min Fb-sida (Renate Wretefelt). Jag bara älskar ostbågar och väljer smak med prästost. Tänker dela med mig till familj, vänner och bekanta.

  Mvh Renate

 10. therese Nilsson Says:

  För jag helt enkelt är en fantast av goda ostbågar och min favorit ost är ju prästost så vad kan inte bli bättre än att de slår ihop det. Krypa upp i soffan med en bra film och en påse ostbågar med prästost smak, mmmmm kan det bli bättre………

 11. Jerker Nilsson Says:

  Det går bra med vem av dom som helst som vinst.

  Jag vill överraska både katterna och frun som älskar ostbågar mer än de älskar mig 🙂

 12. Margareta S Says:

  Älskar ostbågar i allmänhet och denna tävling i synnerhet.
  Vinner jag 18 påsar ska jag fira maken med ett ostbågekalas
  han sent ska glömma, när han fyller år den 7 februari. Han älskar
  prästost, så den smaken får det bli om lyckan står mig bi! 😉

 13. anluk Says:

  Vill supergärna vinna. Ostbågar är hela familjens favoritsnacks (även katternas;) Älskar att prova nya saker och har jag turen med mig vill jag vinna präst. Gillar o delar på fb – Anna Lundkvist. Nu håller jag tummarna.

 14. stina liffner Says:

  HEJ JAG HAR GILLAT OCH DELAT PÅ FB ( GILLADE REDAN DIN FB HEMSIDA) HETER STINA LIFFNER PÅ FB.

  jag tycker att osbågar år okej, men mamma och lillasystern är dom som älskar ostbållar mer än allt annat!
  Skulle bli kul att kunna ge några påsar, dom skulle bli hur glada som helst!
  smaken jah önskar är Cheddar

 15. Camilla Sandmark Says:

  Gillar redan och har delat!
  De med cheddar skulle vara spännande att få smaka. Det skulle passa perfekt att vinna alla dessa prasslande påsar till då jag ska vara barnvakt åt syrrans tre härliga troll när de har sportlov. Då blir det fredagsmys och bus hela veckan. Och om smaken är dem för vuxen…Tja,då blir det ju mer över åt moster istället!

 16. Anna Jonsson Says:

  Cheddarost och bågar är något av det bästa jag vet, så denna kombo är för mig en mycket spännande nyhet! Frestande på så många olika sätt & vis, är helt övertygad att de passar mig precis! 😉
  Gillar sidan och delar glatt tävlingen vidare till mina vänner.
  Ha en fin dag!
  Anna

 17. Olle Johansson Says:

  Om 18 påsar bågar med prästsmak kom hem till mig,
  skulle jag inte veta, Karin, hur jag skulle kunna tacka dig.
  Det räcker till mys varje fredag hela våren,
  tror barnbarnen hänger på fast de kommit upp lite i åren.
  Har gillat och delat så klart, detta är ju fullkomligt underbart! 😉

 18. jessamy Says:

  Hej. Jag är med.

  Skulle dessa komma hem till mig med cheddarsmak skulle jag krypa upp i soffan med en bok och bara njuta. När jag njutit själv av en påse skulle jag bjuda in goda vänner så vi kunde ha en trevlig sällskaps kväll tillsammans med ostbågar 🙂

 19. charlotta hellström Says:

  Hej!

  Jag är gärna med och tävlar. Har gillat och delat på fb. Om jag vinner vill jag ha prästost smak, det är bland det godaste jag vet, prästost alltså. Den smakar mycket men är ändå såpass mild att även barnen gillar den, passar både till macka och mat. Jag skulle ställa till med ostbågs fest om jag vann, bjuda in både nära och kära och bara mumsa ostbågar. Förresten visste du att det är supergott att smula ned lite ostbågar i pajdegen om du skall baka en köttfärspaj eller använda dem som lite krunch i en matmuffins.

  Mvh
  Charlotta Hellström
  lottahellstrm@yahoo.se

 20. Jimmy Bernhardsson Says:

  Jag vinner gärna för att jag är ett ostbågsfreak utan dess like! en påse går på 5-10 min max…
  o vill gärna testa en ny smak 😉 gärna präst å .. för jag gillar den osten bäst av de 2 😉

  Mvh JImmy B
  jimmybernhardsson@hotmail.com

 21. Frida Bergner Says:

  Jag gillar och delar så klart,
  Hoppas få smaka på präst.
  Så att jag kan dela med min bäst. 😉

 22. Sophie Says:

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag ÄLSKAR ostbågar och inte har haft chansen att testa dessa nya smaker ännu! Är mest sugen på att testa prästosten, eftersom jag tycker att det låter helt galet gott! Har gillat och delat på facebook också (Sophie Michelle Persson). =)

 23. Petra Christensen Says:

  Gillar båda och delar på Facebook, alias: Petra Christensen

  Ostbågar med läcker smak av präst,
  skulle göra succé på vår inflyttningsfest,
  ingen gillar ostbågar som oss,
  & med 18 påsar blir det jag som är boss,
  så nu måste jag hålla alla tummar och tår,
  för att vi dessa ljuvligheter får!

 24. sara welin Says:

  Gillat och delat! Måste ju bara vara med i den här tävlingen också! Sen tidigare har jag ju chipsen klara till min inflyttningsfest, men förstå att maxa ut med ostbågsbuffe till det! Gästerna skulle dansa på borden av lycka (jag med för den delen). Sen dagen efter när det ligger ostbågar på golvet kan jag gå och äta upp dom när dom blivit ”dagsgamla” och goda samtidigt som jag städar 🙂

 25. ErikaVarga Persson Says:

  En helkväll hemma i soffan jag får
  med cheddar tilltugg så att jag toppen mår
  Skratt i stora mått kan jag dmig lova
  så det är ingen risk att jag vill sova!

 26. Aisha Johansson Molin Says:

  Sonen hjälpte till med motivering om varför jag bör vinna 18 påsar ostbågar:

  ”Mamma, om vi vinner sådär mycket ostbågar så kan vi ju ha ett ostbågskalas där alla får äta så mycket ostbågar dom vill. Jag tror i alla fall att farfar skulle bli jätteglad.”

  Jag vinn gärna prästostsmak om jag vinner 🙂
  Delat på min FB!

 27. Aisha Johansson Molin Says:

  Jag vill gärna ha prästostsmak om jag vinner ska det såklart stå!

 28. Lotta Says:

  Jag och familjen vill testa Cheddar 🙂 Musigt värre om vi vinner 🙂

 29. jenny nordberg- Says:

  Prästost ! Jag vill vinna för nu börjar melodifestivalen och då samlas vi 8 personer och tittar hos oss eftersom vi har en bra surraundljud anläggning och min bästis Elin gillar bara ostbågar medans vi andra avnjuter både ostbågar chips och morotsstavar till Pepsi och Jaffa medans vi tippar och hejjar fram våra favorit bidrag på tv:n. 8 personer under 5 veckor då passar påsarna toppen 🙂

 30. Annika - drömmen om 11 barn Says:

  Jag vill gärna vinna Prästosten!

  Ostbågar är lite av en tradition till vårat helgmys. Med fem barn och två vuxna i samma hus är det inte alla gånger det räcker med en påse heller, ungarna TOKÄLSKAR ju de gyllene krokarna!
  När jag såg att Estrella kommit med sina nyheter, präst och cheddar, vart det som en knut i magen… ÅH, vad gott! Och vad mina små osttokiga barn skulle älska dessa krokar!

  Det komiska är att om dom får välja t.ex. mellan gouda och prästost så väljer dom prästen – utan tvekan. Så gissa varför jag vill vinna prästbågarna? Jo – för då blir jag snart utsedd till världens bästa morsa! 😉

  Gillar och delar på facebook (Annika Nilsson Pettersson)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 31. Therese Says:

  Gillat å delat på fejjan. Gillad in facesida har jag gjort sen förrut..

  Min motivering är enkel!

  I löööve cheesedoodles helt enkelt!

 32. Ann-Britt Olsson Says:

  Ostbågar med smak av cheddarost är ju bättre än en toast
  skulle gärna njuta av en påse till fredagsmys då skulle det bli utan något fnys.

 33. wilma panboon Says:

  gillat och delat! präst, den smaken älskar min mamma<3 jag skulle ha öppnat en eller två påsar och myst med hela familjen i soffan med massor av filtar och några varma koppar choklad.

 34. Anja Says:

  Gillat & Delat.

  Motivering. har precis börjat arbeta efter föräldraledighet. Vår son som blir 2 i vår är inte så positiv att börja förskolan, går under protest när jag säger att jag måste arbeta för att kunna få pengar till ostbågar… jag vill vinna för att min lille gosse( de tre större också) älskar ostbågar. Vore stor lycka att få gå till posten och hämta, helst cheddarbågar. Vilken lycka för liten gosse att bära hem!

 35. ANNELIE ANDERSSON Says:

  Cheddar ostbågar låter grymt gott,
  hoppas att jag vinsten hemskickad fått…
  Då ska njuta varje dag,
  för tänk… det behöver ju jag.

 36. jennie nordström Says:

  gillat och delat.

  jag skulle vilja testa cheddar. det låter väldigt gott. eftersom jag älskar ostbågar och cheddar 🙂 jag köper cheddarost och använder till allt,

 37. Jessica Hellström Says:

  Gillar och delar på facebook (Jessica Hellström)
  Efter noga övervägande så skulle jag vilja vinna ostbågar med smak av prästost.

  Ostbågar är det snacks jag gillar mest – bara påsen öppnas så är det fest – för snart börjar ju mellon igen och jag vill bjuda vareviga vän – på fantastiskt goda bågar – något att trösta oss med om vi varje låt och artist sågar 🙂

 38. MÅ Gott Says:

  Gillar dig på FB gör vi redan. 🙂
  Nu har vi även gillat och delat inlägget på FB.
  Cheddar är en favorit här hemma så valet är lätt!

 39. Gerdan R Says:

  Gillar och har delat inlägget på FB.(https://www.facebook.com/ironnlid)
  Estrellas ostbågar kan jag inte vara utan
  speciellt framför TV-rutan
  cheddar är mitt självklara val
  så blir min njutning maximal!

 40. Carola L Says:

  Jag vill vinna cheddar för att vi älskar ostkrokar i denna familj! Sedan är det så att jag snart fyller 40 – och det ska ju firas och då måste ostkrokar finnas med!

  Gillat och delat på FB (Carola Lind)

 41. Annika Nilsson Says:

  Jag gillar på FB (Annika Nilsson)
  Jag gillar och delar inlägget på FB!

  Jag önskar vinna smaken prästost!
  Åh, jag skulle vilja vinna för att kunna fixa inflyttningsfest för alla i min trappuppgång! Ja, och alla andra som vill komma så klart! Jag känner inte en kotte i min nya stad, men vill lära känna så många som möjligt! Estrellas fantastiska ostbågar kan säkert bygga broar och öppna fönster för mig i min nya hemstad

 42. Malin Lundqvist Says:

  Jag har gillat och delat på facebook, Malin Lundqvist. Min pojkvän skulle verkligen äälska detta, och jag skulle känna mig stolt som någon gång kunde bidra med något 🙂 Cheddarsmak!

 43. Malin Wiktor Says:

  Jag har gillat och delat på facebook. Malin Wiktor. Jag skulle vilja prova prästost! Ostbågar är min absoluta favorit bland allt snacks. Sonen (som också gillar det) ska ha övernattning med lite kompisar och då vore det ju toppen att bjuda på detta.

 44. Lennart Wetterberg Says:

  Prästost – smak för folk. För folk me´smak

 45. Jenny Granroth Says:

  Har gillat & delat på facebook, Jenny Granroth!

  Hela vår familj älskar ostbågar och konsumerar dessa smarriga snacks nästan varje helg. Vi kör dock alltid OLW men det skulle ju vara jättegott att få testa dessa nya bågar från Estrella och kunna bjuda barnen på fredagsmys utan tillsatser 🙂

 46. Malin J Says:

  Gillade dig på facebook var länge sedan jag gjorde.
  Jag vill vinna för jag undrar hur prästosten smakar. Jag har smakat cheddaren redan och den var väldigt god.

 47. Nanna E Says:

  Gillar och delar på FB.
  Ostkrokar är sååå gott, och det låter toppen att man har i naturliga ingredienser, och inte en massa tillsatser, dessa kan man äta och nästan känna sig nyttig 😉 Cheddar tycker jag låter godast!

 48. Mysmamman Says:

  Gillat och delat.

  Lycka och mys för hela familjen. Testade prästost för en timme sedan, supergoda!

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: