Pay it forward!

Jag läste en så trevlig sak på Trollcaféets blogg idag. Pay it forward. En typ av RAK – Random Act of Kindness.

orkidee
Jag vill att tre personer (helst med egen blogg) kommenterar detta inlägg. Dessa tre kommer att få en present av mig under våren. Exakt vad det blir är en överraskning. Kanske nåt hemlagat, kanske nåt pysslat. Kanske nåt jag köper. Men det kommer ha nån form av köksanknyning iallafall. Kort sagt, en överraskning!

Kravet på motprestation är enkelt. Gör samma sak för någon annan, på din egen blogg. Om du inte har en blogg men vill vara med ändå, gör samma sak på Facebook. Länka då till till En smak av Karin därifrån.

Varför gör jag då detta? Dels bidrar det kanske med lite fler läsare till sin blogg men den viktigaste anledningen för mig är faktiskt att kunna få överraska någon ooch sätta lite guldkant på deras vardag! 😀

Så nu hoppas jag att ni hänger på! 🙂

Kram Karin

Etiketter: , , , , , , ,

5 svar to “Pay it forward!”

 1. Annelie Flemström Says:

  Har försökt detta tidigare men det är ingen som nappat!
  Klart jag är på!!!
  Då jag glömt lösenordet till min blogg, gör jag ett nytt försök att dela på FB 🙂 Lägger upp en länk på bloggen när jag orkar böka med ny inloggning 😉

  Bra initiativ Karin!! ❤

 2. Anna/Frostrosor Says:

  Åh, jag är med! Tycker att sådant här är jättekul! Räcker det med att jag skriver ett inlägg om detta på min blogg nästa vecka?

 3. Pia Says:

  Jee, ja vill va med 🙂

  (delat tidigare på FB men sätter det på min blogg oxå under dagens lopp :), dehär e så roligt! 🙂

  Kram

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: