Ändra ditt ätbeteende – 2 år senare…

Jag vet ju att ni är ett gäng som följt mig och bloggen en längre tid. Ni som har hängt med de senaste två åren vet säkert också om att jag för ganska exakt två år sedan startade en viktresa genom att delta i en KBT-grupp via landstinget i Östergötland. Behandlingen gick helt enkelt ut på att förändra sitt mentala förhållningssätt till mat och bli medveten om vad man faktiskt åt.

När jag började den hade jag inga större förhoppningar om att det skulle hjälpa mig med vikten, men ack så fel jag hade. Under dessa två år har jag tappat 60 kg och verkligen förändrat mitt liv. Ni är flera som mailat mig och bett om att få se före och efterbilder, men jag har inte känt att jag velat göra det förrän nu.
Det skiljer alltså ganska exakt två år mellan bilderna.

före
karin
Med det här inlägget vill jag egentligen bara göra andra medvetna om att det GÅR att laga och äta god mat och äta normalt utan en massa dieter och ändå bli hälsosam och må bra.
Jag rekommenderar verkligen de som få hjälp med att gå ner i vikt att vända sig till sitt landsting och höra sig för om det finns en liknande KBT-grupp där ni bor. Jag gick här i Östergötland.
Jag vill också passa på att tacka för all peppning som jag fått av er följare! Så mycket kärlek! Kraaam till er!

Kram Karin

13 svar to “Ändra ditt ätbeteende – 2 år senare…”

 1. Mira Says:

  Alltså wow, vilken viktresa du har gjort!!
  Är så grymt imponerad! Du är en sann förebild snygging 👍💐

 2. Lotta Says:

  Alltså hur bra gjort är inte det då.Du måste ha karaktär utan dess like.Jag är så imponerad .Tänk om fler gjorde som du istället för att operera sig och tro att allt ska bli bra.Fantastiskt bra gjort av dig.Kram

  • En Smak Av Karin Says:

   Tack snälla Lotta! Enligt min mening har jag inte så bra karaktär, men eftersom inget är ”förbjudet” när man äter på det här sättet kan man väl välja sina tillfällen. Tack för all pepp!! Kram!!

 3. Elaine Says:

  Grymt bra jobbat gu va duktig du e!!!

 4. sofie Says:

  Underbart! Gillar inte begreppet diet och tycker du är ett fantastiskt bevis på att det handlar om att byta livsstil och skaffa sig kunskap istället. Bra jobbat!

 5. Ewa Nilsson Says:

  Göta Petter, så otroligt duktig du har varit, jag blev väldigt glad för din skull. Tack också för många trevliga stunder med din blogg. Hälsningar Ewa

 6. Pernilla Says:

  Hej Karin!
  Vilken fantastisk resa du har gjort. Ser ju självklart det yttre som är en så oerhörd förändring. Men jag tänker på ditt inre och på den resan som är minst om inte större kanske?
  Kämpar själv med vikten och har lyckats med tio kilo. Det går lite upp och ner med både vikt och mina inre svängningar. Men ska köra på och inte ge upp.
  Vill bara säga att du är en fin förebild där jag kan se att det går att lyckas med det inre arbetet och som ger resultat på så många olika plan.
  Starkt att du vill dela med dig!
  Tack och kram från Permilla ☀️

  • En Smak Av Karin Says:

   Hej Pernilla! Tack så hemskt mycket för dina fina ord! Det gäller att hitta en balans mellan njutning och att äta medvetet. Jag hoppas att du har en riktigt skön sommar! Kram!

 7. Per Says:

  Att inte äta/dricka är för mig bra råd, men en dålig tanke som skapar ännu mera sug… KBT är grejen 👍 när jag började där, sa en annan deltagare att om någon säger åt mig att banta går jag automatiskt upp några kg. Han beskrev mitt problem också 😃

Lämna ett avtryck och gör mig glad :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: